Vett & Etikett

Vett och etikettregler

På förekommen anledning vill vi i styrelsen påminna om följande:

• Spottloskor och snorkråkor hör inte hemma på en curlingis!

• Klubbens sopar och glidsulor är till för företagscurlingen, juniorer och ”första-års-spelare”.

• För allas trevnad och ökad trivsel: håll rent efter dig i klubblokalen, t ex diska efter dig, torka av borden, plocka undan mm

• Tänk på att inte ta av dig antigliden vid hacket och/eller ute på banan. Det kan lossna skräp från sulan som kan ställa till det för det fortsatta spelet. Kom även ihåg att toka av glidsulan innan du sätter ner den på isen.

• Ta gärna en extra titt i regelboken angående de ”nya” reglerna och förtydliganden som tillkommit.

• Ta upp handen från isen när du satt din sten, det blir annars märken i isen.

• Rengör din sop regelbundet. Dynan går att tvätta med såpa och vatten. I annat fall byt ut sophuvudet.

• Inga ytterskor på isen. Det är rengjorda fritidsskor som gäller.

Uppdaterad: 12 SEP 2008 00:51
Skribent: Kurt Eriksson