Hoppa till sidans innehåll

Förbunds Nytt


Första Svenska Mästerskapen för juniorer i Mixed Dubbel har spelats i Sumpan och de två främsta lagen har vunnit platsen att representera Sverige vid ett internationellt mästerskap i Mixed dubbel, arrangerat av Nordic Junior Curling Tour.
 
För första gången sedan 2012 knep världslaget med bl.a svenska lag Hasselborg och lag Edin titeln i Continental Cup. Tävlingen är curlingens motsvarighet till golfens Ryder Cup där “Team World” tävlar mot Team North America”.
 

Senior Open 2019

(2019-01-16 09:24)
Dear curling friends, Prague Ice Club is kindly inviting you to 9th PLC SENIOR OPEN, which is held with the support of the Slovak Curling Association from 22nd to 24th of March 2019 in the Curling Arena in Bratislava - Ruzinov.
 
Sverige deltar med två lag i Kisakallio Cup. Både A-landslaget och Utvecklingslaget är på plats för att tävla mot internationell elit.
 
SM damer, herrar och rullstolscurling avslutades med tre spännande och välspelade finaler. För damer och herrar slutade det med favoritsegrar för lag Hasselborg och lag Edin.
 

Välkomna till Curly Camp!

(2019-01-03 10:09)
Nu finns inbjudan till vår första gemensamma Curly Camp! Gående ungdomar, vuxna och curlare i rullstol, bjuds in att delta i träningsläger den 2-3 mars i Härnösand!
 
Totalt 29 lag finns med i startfältet när SM för damer, herrar och rullstolscurling startar idag i Jönköping.
 
Esbjerg Curling Klub invites you to our international Bonspiel »Esbjerg Open«.
 
Välkommen till utbildningen Leda Upplevelse! Denna utbildning riktar sig till dig som klubbinstruktör och syftar till att ge en tydlig struktur för olika aktiviteter samt stötta och inspirera dig i ditt möte med nya curlare.
 

LEDA REKRYTERING

(2018-12-14 12:37)
Välkommen till utbildningen Leda Rekrytering! Denna utbildning går igenom tre olika steg i arbetet med rekrytering av nya curlare och engagerade medlemmar. Utbildningen vänder sig till er som styrelse eller ledare i föreningen.
 

LEDA FÖRENING

(2018-12-14 12:37)
Välkommen till utbildningen Leda Förening! Denna utbildning vänder sig till er som styrelse eller ledare i föreningen.
 
USA tog hem segern i herrklassen på hemmaplan vid Curling World Cup i Omaha, i en repris på OS-finalmatchen tidigare i år. Både lag Hasselborg och mixed-dubbel laget hamnade utanför slutspel den här gången.
 
Den 11-13 januari, är ni välkomna till Leksand Resort Junior Curl. En tävling för dig som är upp till 16 år. Tävlingen har plats för 8 lag och det är först till kvarn som gäller med anmälan.
 
Grattis till lag Panthera och Team Dream som får äran att representera Sverige vid Vinteruniversiaden i Krasnojarsk, Ryssland 2-12 mars 2019.
 
Sten för sten, omgång för omgång följdes de båda lagen åt under finalen i Tallinn.
 

 

Swish

Vårt Swish-nummer är 1230473231

 

 

Våra klubb sponsorer

 

Skellefteå Kommun

 

Skellefteå Kraft

 

 

New_Boliden

 

 

Norran

Postadress:
Skellefteå CK - Curling
Mossgatan 27
93170 Skellefteå

Besöksadress:
Mossgatan 27
93170 Skellefteå

Kontakt:
Tel: +46706039595
E-post: sekreterare@curlingklubben.se

Se all info