Regler Skellefteserien

1.   Matcherna spelas i 6 omgångar.

2.   2p – vinst     1p - oavgjord 0p - förlust

3.   Matchprotokoll skall fyllas i under match och lämnas in undertecknade. De spelandes namn (för och efternamn)
                   skall alltid fyllas i på protokollet. Fyll  även i resultat på anslagstavlan.

4.   Minst tre spelare för att genomföra en match.

5.   Alla lag får använda Mentor/Coach för att hjälpa till med spelstrategi, taktik et.c. under match.
                   Mentor kan också spela med laget även om den tillhör annat lag.

6.   Alla matcher skall så långt som möjligt spelas på utsatt speldag.
                    Om matcher blir inställda skall detta meddelas till Kurt Eriksson eller Stefan Persson. Tiden avbokas då
                    i ”banboknings-programmet” och kan då utnyttjas av andra.  E-post: This is a mailto link

7.   För att delta i Skellefteserien 2015-2016 skall spelaren betala årsavgift (Medlemsavgift+träningsavgift)

8.   Spelkö får användas, se separata regler för användande av spelkö i nya regelboken. OBS!  Stenen måste
                     vara tydligt fri från spelkön innan någon av spelarens fötter överträtt den närmaste teelinje.

9.   I övrigt gäller Svenska Curlingförbundets Regelbok

10.  Alla tvister, som rör spelet, avgörs på isen av kaptenerna.

11.  Gör alltid i ordning banan före match, rengör banan och pebbla.

12.  Håll tiden, ingen konferenscurling!

Uppdaterad: 07 OKT 2015 21:43 Skribent: Kurt Eriksson

Postadress: